Over ons

Mijn naam is Gerrie Breekveldt. Ik ben getrouwd met Hans Schins. Samen hebben we 8 honden, zogenaamde rescue honden. Allemaal honden die door hun leeftijd, ziekte of angst weinig tot geen kans op adoptie hadden. Op dit moment hebben we 4 galgo's, 3 podenco's (waarvan 2 podenco mixjes) en een kruising, vermoedelijk mastin/herder. 

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur, hond natuurlijk gezond consultant, in opleiding tot gedragstherapeut voor honden bij Dogvision en in het bezit van het diploma kynologisch basis masseur.

Prijzen 2022

Het afgelopen jaar zijn de grondstofprijzen voor honden- kattenvoer sterk gestegen evenals de prijzen van karton en papier. De gestegen prijzen worden door onze leveranciers sinds 1 februari jl. aan ons doorberekend. We zijn dan ook genoodzaakt onze prijzen opnieuw te gaan berekenen maar gaan ons uiterste best doen de prijsstijging zo minimaal mogelijk door te berekenen aan onze klanten. 

Verzendkosten

Bestellingen binnen NL worden vanaf 50 euro gratis verzonden! Naar België en Duitsland vanaf 75 euro

Bestel op tijd!

Wij verzoeken u tijdig te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Indien u van maandag t/m vrijdag vóór 12.00 uur besteld wordt het in principe dezelfde dag door ons nog verstuurd. 

© 2018 - 2023 Welfare4Paws | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel